Binnenkijken bij...

Binnenkijken bij...

Binnenkijken bij...

Ze kozen voor een tweede huis aan de Costa Blanca? Waarom? Wat zochten ze? En hoe vonden ze dat? Monique, Arnoud en Egbert zijn je voorgegaan en zijn zo gastvrij om de deuren van hun huis open te zetten en je te vertellen over keuzes en ervaringen. Lees hun verhaal.

“Hier leven we vooral buiten en gezellig met elkaar.
Net als de Spanjaarden.”

Karin en Arnoud


Binnenkijken bij Karin en Arnoud

Twintig jaar lang hadden de ouders van Karin een vakantiehuis in Javea. Vrijwel alle zomervakanties hebben Karin, Arnoud en de jongens daar doorgebracht. “We zeiden altijd tegen elkaar: als we ooit een huis in Spanje kopen, dan is het in Javea”, vertelt Arnoud. “Het liefst zo’n oude, karakteristieke finca.”

  “Toen het zover was hebben we heel wat huizen bekeken, maar het was het telkens niet. De meeste mensen willen zeezicht. Wij wilden vooral een huis aan de rand van het oude dorp waar het dagelijkse leven van de Spanjaarden zich afspeelt. Op een paar minuten lopen naar het oude centrum met haar kleine straatjes, historische gebouwen, gezellige terrassen en heerlijke tapas. Het échte Spanje met de typisch Spaanse familiehuizen waarvan er maar zelden één te koop komt. Tot de makelaar zei: ‘Ik heb ook nog een stukje grond dat ik je wil laten zien.’ En dat was het helemaal! Perfect!”

  Karin en Arnoud 1
  Karin en Arnoud 2
  Karin en Arnoud

  Karin en Arnoud

  Karin en Arnoud

  “Het grote, overkapte terras is de fijnste plek van het huis.”


  Karin en Arnoud 3

  Neem vrijblijvend contact met ons op.