Neem vrijblijvend contact op
Contact

Aanbod

EBS realiseert nieuwbouw aan de Costa Blanca, met name in en rond de steden en dorpen aan zee, zoals Dénia, Jávea, Moraira, Calpe, maar ook in pittoreske dorpen in het achterland, zoals Benissa, Pedreguer en Beniarbeig.

Nieuwbouw realiseren wij met ons vaste professionele bouwteam. Het EBS-bouwsysteem waar we veelal mee werken, de Ytong cellenbeton-blokken, is geavanceerder dan de gebruikelijke traditionele Spaanse bouw. Dit systeem is sterker, beter en sneller, waardoor het ook tijdwinst oplevert.

Veel belangrijker dan dat zijn de effecten tijdens het bewonen; in de zomer koeler en in de winter beter geïsoleerd!

Van kavel tot droomhuis

Aangenaam binnenklimaat
Onze woningen hebben een goede thermische inertie en blijven zelfs tijdens zeer warme periodes aangenaam fris, ook ’s nachts behouden zij een behaaglijke temperatuur zonder gebruik van verwarming of airco.

Om deze goede thermische inertie te verkrijgen, moeten de buitenwanden van de woning een hoge massa hebben. Daardoor hebben ze een uitstekende thermische capaciteit, wat wil zeggen dat ze de temperatuur (warm of koud) absorberen en deze slechts met vertraging en afgenomen waarden weer afgegeven.

Hierdoor worden extreme temperatuurschommelingen in de woning vermeden, wat dan weer leidt tot energiebesparing. Met ons bouwsysteem ben je zeker van een aangenaam binnenklimaat.

Garantie
Als aannemer hebben we een bouwrisico verzekering, in Nederland wel bekend als CAR-verzekering. Dit is een verzekering die alleen de schade dekt aan het object dus schade die zou kunnen ontstaan tijdens de bouw.

Voor u als zgn. promotor, dus de opdrachtgever, is er voor nieuwbouw nog een bouwverzekering (seguro decenal). Met deze verzekering heeft u een garantie gedurende 10 jaar op de constructie. Deze verzekering is verplicht als u bijvoorbeeld uw woning binnen 10 jaar wilt verkopen.

Prijzen
Al onze prijzen zijn exclusief btw (btw op nieuwbouw bedraagt 10%)

 

Huidig aanbod

Kennismaken?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact